زندگی سالم ژاپنی ها زبانزد در دنیا است، که این امر باعث شده بیش از سایر ملتهای کره زمین دارای افراد صدساله به بالا باشند. اما چرا؟ رژیمهای غذایی و شیوههای زندگی خاصی در میان ژاپنیها وجود دارد که منجر به طول عمر بیشتر در میان افراد این کشور میشود. ژاپنیها بدون تلاش زیاد، در حالیکه سنشان بالا میرود، سالم، خوشاندام و جوان باقی میمانند. در ادامه با توردو همراه باشید تا با این عادت زندگی سالم در ژاپن آشنا شوید.
پیاده روی – زندگی سالم ژاپنی ها
ژاپنیها علاقهی زیادی به ورزش دارند و همواره ورزش و کار روزانه را در کنار هم انجام میدهند. آنها هر روز ورزشهایی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و دویدن آرام را انجام میدهند. آنها هر روز زمانی را برای انجام فعالیتهای بدنی خفیف درنظر میگیرند و به دنبال این نیستند که در باشگاه عضلهسازی کنند.
نوشیدن چای سبز
در ادامه زندگی سالم ژاپنی ها، سالمترین نوشیدنی که نوشیدن آن عادت روزانهی ژاپنیهاست که با داشتن آنتی اکسیدان باعث کاهش التهاب و افزایش باکتریهای روده میشود. مراسم چای ژاپنی چادو یا سادو، یکی از مراسم سنتی و مشهور ژاپنیهاست که ریشههای عمیقی در فرهنگ مردم این کشور و قدمتی 800 ساله دارد. ژاپنیها به نوشیدن چای علاقهی زیادی دارند. آنها در زمان خاصی در روز و البته در یک مکان مخصوص در خانه، مراسم نوشیدن چای را اجرا می کنند.
مصرف جلبک دریایی
جلبک دریایی حاوی مواد معدنی ضروری مانند منیزیم، کلسیم، پتاسیم، سلنیوم، مس، روی، آهن و ید بوده و میتوان آن را یک منبع غنی از مواد معدنی ضروری دانست. علاوه بر آن فیبر و طیف گستردهای از آنتیاکسیدانهای قدرتمند را میتوان با مصرف جلبکهای دریایی دریافت کرد. علاوه بر آنتیاکسیدانها و مواد معدنی، ویتامینهای A ،B ،C ،E ،K نیز در جلبک دریایی موجود است. طبق تحقیقاتی که محققان ژاپنی روی جلبک دریایی داشتهاند، این موجود آبزی نه تنها چربی کمی دارد بلکه دارای امگاه 3 و تمام اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است. پس مصرف جلبک هم جزو عادت زندگی سالم ژاپنی ها بشمار میرود.
قانون 80 درصد سیری
در عادات زندگی سالم ژاپنی ها، از هر غذایی، تکهای کوچک میخورند. ژاپنیها برخلاف ایرانیها به جای خوردن مقدار زیادی از یک غذا، انواع غذاها را به مقدار بسیار کم در یک وعده مصرف میکنند. مردم ژاپن غذا را به آرامی میخورند و از هر لقمهی غذا لذت میبرند. آنها بشقاب غذایشان را پر نمیکنند، بلکه هر غذا را در ظرف جداگانهای میخورند. به دنبال تزئین غذا نیستند و بیشتر زیبایی طبیعی غذاها را نشان میدهند.